Skoči na vsebino

Pogoji poslovanja

Splošni pogoji poslovanja

Vsa naročila preko spletne strani Probiotik.si so obdelana s strani podjetja Institut.O d.o.o. Obiskovalec lahko opravi nakup brez registracije, vendar mora v tem primeru izpolniti obrazec s svojimi osebnimi podatki.
Načini plačila:

Omogočeni so naslednji načini plačevanja:

Plačilo z gotovino ob prevzemu (pošta dostavi paket na vaš oz. drugi želen naslov)
Plačilo po predračunu (predračun se vam pošlje na email, ob plačilu se pošiljka odpremi)

Dostava:

V podjetju Institut.O stremijo k najhitrejši možni dostavi naročenega blaga. Blago dostavljajo v sodelovanju s Pošto Slovenije. Pošiljke bodo odpremljene v 1–3 dneh od prejema naročila (pri plačilu po povzetju) oz. po prejemu plačila pri predplačilu. Med delovniki je naročeno blago običajno na naslovu prejemnika v 1-3 dneh od odpreme blaga. V času praznikov in med vikendi se rok dobave ustrezno podaljša za čas dela prostih dni. Če naročenega blaga ne moremo odpremiti v obljubljenem roku zaradi nepredvidljivih razlogov, vas o novem dobavnem roku obvestimo preko posredovanih kontaktnih podatkov. V primeru, da vas v času dostave ni doma, lahko naročene izdelke prevzamete v vaši enoti Pošte Slovenije.
Komunikacija:

Ponudnik komunicira z uporabnikom preko sredstev komunikacij na daljavo, razen če temu uporabnik izrecno ne nasprotuje. Pri oglasnih elektronskih sporočilih bo jasno predstavljen način odjave prejemanja oglasnih sporočil. Ponudnik bo spoštoval željo uporabnika.
Odveza odgovornosti:

Podatki o dobavnih rokih temeljijo na informacijah dobaviteljev artiklov in so informativne narave. Prizadevamo si zagotoviti najvišjo možno stopnjo ažurnosti in pravilnosti objavljenih podatkov. Kljub temu pa se podatki o lastnostih artiklov, njihovi ceni ali dobavi lahko spremenijo tako hitro, da ponudnik ne uspe popraviti podatkov na spletnih straneh. V takih primerih bomo obvestili kupca o spremembah in mu omogočili preklic naročila, zamenjavo naročenega artikla ali kako drugo možnost. Za občasno nedelovanje strani, morebitno netočnost informacij ali morebitno škodo, nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij, ne odgovarjamo. Če uporabnik spletne strani ocenjuje, da gre za napačno prikazan podatek, nam to vedno lahko sporoči na elektronski naslov ali pa na telefon, navedena med kontaktnimi podatki.

Ponudnik ne odgovarja za vsebino mnenj o artiklih, ki jih napišejo obiskovalci. Objavljene slike artiklov so simbolične in ne zagotavljajo dejanskih lastnosti artiklov.

Reklamacije:
Reklamacije, ki bi morebiti nastale v času medsebojnega poslovanja, bomo poskušali čim hitreje in ugodneje rešiti v prid naročnika oziroma kupca!
Napotki za vračilo blaga:

Pri spletnem nakupu si artiklov pred nakupom ni možno fizično ogledati, zato Vam (znotraj zakonskih okvirov) podjetje Institut.O omogoča možnost vračila blaga – odstop od pogodbe. Ker želimo, da to lahko opravite čim hitreje in brez zapletov, smo pripravili kratek seznam stvari, na katere je treba biti pozoren pri nakupu na daljavo:

Previdno odprite dostavno embalažo (obloženo pismo, karton…) in jo obdržite v nespremenjenem stanju, dokler niste v celoti prepričani, da je artikel ustrezen. Pazite, da pri rokovanju z artiklom ne pride do poškodb. Embalaže artikla Vita Biosa (plastenka, ki vsebuje napitek) in artikla Vita Biosa (vreča v kartonasti škatli, ki vsebuje napitek) ne odpirajte, dokler niste prepričani, da je z nakupom vse v redu.
Vidne sledi uporabe (odprta embalaža, madeži, umazanija, strgane strani pri knjigi ipd.) niso primerne za vračilo.
Rok za vračilo nakupljenega blaga je 14 dni od datuma prejema. Kasnejša vračila niso možna.

Možnost odstopa od pogodbe je namenjena temu, da si artikel lahko fizično ogledate in preverite če vam ustreza. V primeru, da so bila vaša pričakovanja drugačna, pa lahko od nakupa odstopite.

Garancije
Podjetje Institut.O odgovarja za kakovost in neoporečnost artiklov, ki jih ponuja. V primeru, da uporabnik pri nakupljenem blagu najde pomanjkljivosti, do katerih je prišlo pred prejemom, ponudnik zagotavlja zamenjavo nakupljenega blaga. Uporabnik mora o tem ponudnika obvestiti (po telefonu ali elektronski pošti) v zgoraj navedenem roku.
Dodatne informacije:

Podjetje Institut.O d.o.o. ni odgovorno za občasno nedelovanje strani, morebitno netočnost informacij in tudi ne za morebitno škodo, nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij ter nezmožnosti dostopa in uporabe le-teh na spletnih straneh. Trgovina Institut.O si pridržuje pravico preveriti vsakega kupca ob oddanem naročilu, in sicer s klicem na telefonsko številko, navedeno ob oddaji naročila kupca (oz. poslanim email sporočilom) in tako dokončno potrditi naročilo. Če kupec naročila ne prekliče, ga ponudnik pregleda, preveri dobavljivost naročenih artiklov in naročilo potrdi oziroma z razlogom zavrne. Ponudnik lahko pokliče kupca na njegovo kontaktno telefonsko številko oz. pošlje email za preverjanje podatkov ali zaradi zagotavljanja točnosti dobave. Ponudnik potrdi naročilo po telefonu oziroma ga zavrne z razlogom. Pri objavljenih opisih ali cenah izdelkov dopuščamo možnost napak.
Shranjevanje pogodbe o nakupu:

Sklenjeno pogodbo (račun) o nakupu blaga bo shranjena pri podjetju Institut.O, kjer bo tudi možen dostop do vpogleda v pogodbo (račun).
Varovanje vaših osebnih podatkov:

Kolektiv Probiotik.si in podjetje Institut.O se obvezujeta, da vaših osebnih podatkov nikoli ne bo posredoval katerikoli tretji osebi. Uporabljal jih bo izključno za medsebojno uspešno poslovanje ter lastno evidenco oziroma statistiko. Če se vam ob pregledu naših strani poraja kaka nejasnost ali vprašanje, vas prosimo, da nas kontaktirate preko obrazca na https://www.probiotik.si/kontakt/, telefonske številke 040 834 904 ali naš naslov ALFA LOGIK s.p., Vreskovo 10c, 1420 Trbovlje.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.