Skoči na vsebino

Do zdravja, ko blato neha smrdeti

  Smrad v hladilniku

  Če zasmrdi iz hladilnika, vemo, da je nekaj narobe, če smrdi za nami na stranišču, pa si domišljamo, da je v redu.
  Pa ni!

  Smrdeče blato je znak gnitja in prevladovanja zdravju škodljivih mikrobov.

  Moški z bolečinami v trebuhu

  Slika je simbolična

   

  S staranjem se vonj blata še poslabša. Po 45. letu namreč upade kislost v želodcu, ki nas varuje pred škodljivimi mikrobi, zato bolj vdirajo v črevo kot v mladosti in imamo več črevesnih težav.

  Vendar si lahko učinkovito pomagamo. Leta 2003 sem prvič preizkusil danski bio probiotični napitek EM, plod razvoja Erika Nielsena. Srebal sem ga večkrat na dan v skupni dnevni količini do pol decilitra in v treh dneh je blato izgubilo neprijetni vonj. Od takrat zbiram izkušnje uporabnikov z njim. Na spletni strani www.iztokostan.com jih je predstavljenih že več kot 300, med njimi izboljšanja pri:

  • zaprtju (107 primerov),
  • napihnjenosti (94),
  • driskah (39),
  • bolečinah v trebuhu (27) itd.

  Svetovno znana je ozdravitev živinozdravnika V. B., ki so ga leta 1985 prvič hospitalizirali zaradi hude izčrpanosti zaradi drisk, netoleratnostni na hrano, bolečin v trebuhu, vnetja trebušne slinavke. Leta 1999 so ga še zadnjič pripeljali na urgenco, vendar so ga kmalu odpustili, češ da mu ni več pomoči …

  Slika je simbolična

  … Pa je izvedel, da so na neki kmetiji pozdravili krave z bio probiotiki EM Erika Nielsena. Poskusil ga je še sam. V dveh mesecih je ozdravel, o čemer so izčrpno poročali skandinavski mediji.

  Dr. Iztok Ostan

   

  Dodaj odgovor

  Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.